Skoler og barnehager

Tilbudene våre til skoler og barnehager er forbeholdt grupper og elever fra Bydel Gamle Oslo!

Åpen gård for småbarnsavdelinger

På tirsdager arrangerer vi åpen gård for småbarnsavdelinger mellom kl 10 og 12. Da kan man komme på egenhånd, og det er ikke nødvendig å avtale tid på forhånd.

Organiserte besøk

Bydelens storebarnsavdelinger og skoleklasser kan bestille organiserte besøk. Vi tar i mot besøk på onsdager og torsdager. Vi har omvisning hos dyra, og fokuserer gjerne på et tema hvis dere kan komme to ganger. Om vinteren er ull og toving populært, og å lage ost og smør er en slager hele året. Korn og bakst, egg og kyllinger, skolehagen, mikroliv og grønnsaker er også spennende temaer. Førskolegrupper tilbys et eget opplegg over 4-5 ganger gjennom året.

Enkeltelever

Noen elever synes skolen er vanskelig, og å bruke noe av skoledagen på gården kan være et positivt tilskudd i manges hverdag. Vi har stort fokus på mestringsopplevelser! Både fag og sosiale ferdigheter kan læres bort på en naturlig måte med gårdsarbeidet, dyra og grønnsakene som gode hjelpere. Ta kontakt dersom du er interessert i et samarbeid. Kun for elever fra skoler i bydel Gamle Oslo.

Friluften

Kampen friluftsbarnehage er en storebarnsavdeling med 18 barn som bruker gården to dager i uka. Ta gjerne kontakt med dem direkte for mer informasjon.

%d bloggere like this: