Skoler og barnehager

Tilbudene våre til skoler og barnehager er forbeholdt grupper og elever fra Bydel Gamle Oslo! Tilbudene er gratis.

Åpen gård for småbarnsavdelinger, 0-3 år

På tirsdager arrangerer vi åpen gård for småbarnsavdelinger mellom kl 10 og 12. Da kan man komme på egenhånd, og det er ikke nødvendig å avtale tid på forhånd. I dette tidsrommet er også foreldre i barselpersmisjon som er bosatt i Bydel Gamle Oslo velkomne.

Åpen gård storebarnsavdelinger, 3-6 år

På torsdager arrangerer vi åpen gård for storebarnsavdelinger mellom kl 10 og 12. Da kan man komme på egenhånd og hilse på alle dyrene, spise matpakke og se på livet på gården. Kun barnehager i bydel Gamle Oslo.

Skoleklasser

Skoleåret 2019/2020 gjennomfører vi undervisingsopplegg for alle 4. klassingene i bydelen. Vi har dessverre ikke kapasitet til å ta imot skoleklasser utover dette.

Enkeltelever

Noen elever synes skolen er vanskelig, og å bruke noe av skoledagen på gården kan være et positivt tilskudd i manges hverdag. Vi har stort fokus på mestringsopplevelser! Både fag og sosiale ferdigheter kan læres bort på en naturlig måte med gårdsarbeidet, dyra og grønnsakene som gode hjelpere. Ta kontakt dersom du er interessert i et samarbeid. Kun for elever fra skoler i bydel Gamle Oslo.

Friluften

Kampen friluftsbarnehage er en storebarnsavdeling med 18 barn som bruker gården en dag i uka. Ta gjerne kontakt med dem direkte for mer informasjon.

%d bloggere like this: