Skoler og barnehager

Alle våre tilbud til barnehager og skoler er forbehold grupper og elever fra Bydel Gamle Oslo. Tilbudene er gratis. Spesial klasser og eller grupper kan komme fra hele Oslo.

Skoler

(høsten 2022 har vi foreløpig ikke kapasitet til å ta imot skoleklasser)

Skoleklasser*

Besøk fra skoleklasser må bestilles. Ta kontakt så kan vi tilpasse et individuelt opplegg etter klassens behov og ønsker. For tiden har vi kun kapasitet til elever i små grupper. For mer informasjon og bestilling se kontakt oss.

Enkeltelever

Noen elever synes skolen er vanskelig, og å bruke noe av skoledagen på gården kan være et positivt tilskudd i manges hverdag. Vi har stort fokus på mestringsopplevelser! Både fag og sosiale ferdigheter kan læres bort på en naturlig måte med gårdsarbeidet, dyra og grønnsakene som gode hjelpere. Ta kontakt med gårdsbestyrer Heidi dersom du er interessert i et samarbeid.

Barnehager

(høsten 2022 har vi dessverre ikke kapasitet til å ta imot storebarnsavdelinger)

Åpen gård for barnehagegrupper, småbarn 0-3 år

På tirsdager tilbyr vi gårdsbesøk for småbarnsavdelinger mellom kl 10 og 12. Da kan man gå rundt på egenhånd og se på livet på gården. Vi har toalett, men dessverre ikke stellebord. Trenger ikke bestille tid.

Gårdsbesøk for barnehagegrupper, store barn 3-6 år*

På torsdager tilbyr vi gårdsbesøk for storebarnsavdelinger mellom kl 10 og 12. For mer informasjon og bestilling se kontakt oss.

Friluften

Kampen Barnehage, vår nærmeste nabo, har en friluftsgruppe som bruker gården en dag i uka. Ta gjerne kontakt med dem direkte for mer informasjon.