Fritidstilbud

Stelle dyr

Hver tirsdag og torsdag kl 17-19 driver vi med ulike gårdsaktiviteter. Her er det mange barn som kommer og hjelper til med gårdsarbeidet. Aldersgrensen for å delta her er 4. klasse. Vi har ingen påmelding, men ta gjerne kontakt om ditt barn er interessert i å være med ofte, så vi får kontaktinformasjon i tilfelle noe skulle skje.

Bondegårdsuke om sommeren

En uke i skolens sommerferie blir hvert år satt av til å arrangere bondegårdsuke for barn i barneskolealder. På bondegårdsuka deltar barna i alle aktiviteter på gården fra 8-16 hver dag. De forer og steller dyr, lager mat fra egen skolehage, deltar i aktiviteter med hest og drar på tur. Sist sommer sto bier og honningproduksjon på programmet. Dette er kun et tilbud til barn og unge bosatt i Bydel Gamle Oslo.

Stallgjengen

Stallgjengen består av ungdom som er har spesiell interesse for hest, og som har hjulpet til på gården i mange år. I tillegg møtes de fast en kveld i uka med stell av hest, riding, kjøring, turer og andre morsomme aktiviter med hestene. Barn fra denne gruppa får være med på stevner og andre lengere turer. Etterhvert som de lærer er målet å kunne mestre hesten mer og mer på egenhånd. Dette er det eneste tilbudet vi har med ridetimer.