Fritidstilbud

Stelle dyr

Hver tirsdag og torsdag kl 17-19 driver vi med ulike gårdsaktiviteter. Her er det mange barn som kommer og hjelper til med gårdsarbeidet. Aldersgrensen for å delta her er 4. klasse. Vi har ingen påmelding, men ta gjerne kontakt om ditt barn er interessert i å være med ofte, så vi får kontaktinformasjon i tilfelle noe skulle skje.

Bondegårdsaktiviteter i skolens ferier

I feriene kan barn eldre enn 10 år delta på ulike aktiviteter på gården. Vi annonserer dette på hjemmeside og facebook når ferien nærmer seg og påmelding kreves stort sett. Typiske aktiviteter er å fore og stelle dyr, lage mat fra egen skolehage, aktiviteter med hest og dra på tur. Sist sommer sto bier og honningproduksjon på programmet. Dette er kun et tilbud til barn og unge bosatt i Bydel Gamle Oslo.

Stallgjengen

Stallgjengen består av ungdom som er har spesiell interesse for hest, og som har hjulpet til på gården i mange år. I tillegg møtes de fast en kveld i uka med stell av hest, riding, kjøring, turer og andre morsomme aktiviter med hestene. Barn fra denne gruppa får være med på stevner og andre lengere turer. Etterhvert som de lærer er målet å kunne mestre hesten mer og mer på egenhånd. Dette er det eneste tilbudet vi har med ridetimer.

%d bloggere like this: